• +40 749 418 332
  • lsaciasi@gmail.com
  • Campus "Tudor Vladimirescu", camin T19, Iasi

Despre InfoIT

În cadrul InfoIT invităm companiile din domeniu să prezinte studenților, prin intermediul platformelor din mediul online,informații atât despre ofertele de pe piața muncii cât și despre ultimele tehnologii utilizate în dezvoltarea produselor sau serviciilor oferite. Această parte a proiectului este introdusă ca o noutate în cadrul celei de a-IX-a ediții a IT Marathon.

Ediția a IX-a a competiției IT Marathon își propune să includă nu o nouă secțiune de concurs, cum probabil ar fi de așteptat, ci un eveniment dedicat în egală măsură companiilor din domeniul IT și studenților. InfoIT are scopul de a crea o strânsă legătură între studenți, universitate și piața muncii, pentru o colaborare cu beneficii pentru toate părțile implicate.

Acest eveniment încurajează studenții să pună în practică aptitudinile și cunoștințele dobândite în facultate și îi ajută să afle cele mai potrivite oferte, de la job-uri full time, internship-uri, job-uri part time sau chiar practică pentru facultate. Universitatea Tehnică pregătește viitorii ingineri pentru piața muncii, iar un astfel de eveniment îi poate ajuta să țină pasul cu noile tehnologii utilizate în industrie la momentul actual, putând astfel să mențină interesul studenților în alegerea unei facultăți cu profil tehnic/ IT.

meme

Program InfoIT

Luni - 17 mai

14:00 - Deschidere eveniment


Marti - 18 mai

18:00 - Prezentarea firmei Savnet


18:45 - Prezentarea firmei RubikHub


Miercuri - 19 mai

18:00 - Prezentarea firmei Bytex


18:45 - Tragere la sorţi a rezultatelor de la giveaway-ul de pe Instagram


Joi - 20 mai

18:00 - Prezentarea firmei CGM


18:45 - Tragere la sorţi a rezultatelor de la giveaway-ul de pe Facebook


Vineri - 21 mai

14:00 - Prezentarea firmei Shoreline


15:00 - Prezentarea firmei FabLab